DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby

11

Přirozená víra 6

10 Vesmírné cestování

Žijeme ve velmi podnětné době, přichází k nám plno informací a některé se týkají života ve vesmíru. Je ve vesmíru život? Nebo tam život není? Pak se napíší dlouhé články, že tam možná život je, ale není to jisté. Sranda. Víme, že tam život je a byl už dlouho. Před rokem 2000 k nám na planetu přišly bytosti z třiceti planet, aby zde udržely moc Plejáďanů. Vesmírné války se přesunuly i k nám a také se rozšířily možnosti pro cestování mezi planetami. Duch člověka si tam zaletí a zase se vrátí zpět. Pokusím se napsat, k čemu to může být dobré a jaká pravidla pro cestování platí.  Tak především platí, že mezi planetami nesmí být politické a mocenské vztahy. Nejvyšší autoritou na všech planetách je Universum ale ani on není absolutním vládcem své planety. Je zde dělba práce také v oblasti moci a správy. Toto pravidlo platí stále a pro všechny, i když se nikam nechystají. První pravidlo pro cestování je, že je vždy možnost návratu. Lidé v těle to mají snadnější, jejich duše bloudí vesmírem a oni si ji vždy mohou zavolat zpět. Druhé pravidlo, že se máme na výletě chovat jako hosté, neútočit, nezasahovat, můžeme však vyměňovat zkušenosti, tedy ověřené poznání, kvůli němu bylo cestování povolené. O dalších pravidlech nevím.
S tímto tématem souvisí také exopolitika. U nás se jí věnovalo hodně osob, když však Plejáďané odešli, zájem a vliv se oslabil. Vesmírné mocnosti zde působí aktivně v mnoha směrech. Ne však přímo, ale realizují své plány přes pozemské lidi. Co lidé odmítnou, realizovat se nedá. S čím lidé souhlasí, tím přenáší na sebe odpovědnost. Jsem si toho vědom a prosazuji pouze to, s čím souhlasím a co jsem schopen vysvětlit a obhájit. Asi v pěti případech jsem vyhověl námitce a své jednání jsem vrátil.     
Působí zde vyšší síly, které náš i cizí svět respektuje. S tím souvisí snaha zbavit se odpovědnosti a vyhnout se trestu. Plejáďané si prosadili vliv nad planetou s tím, že lidstvo povedou. Získali mandát na dvě milénia, ten jim nyní skončil. Odešli zpět na svoji planetu. Jejich působení není možné hodnotit, protože se na jejich vlivu podíleli Peršané, Židé a také Kristus. Poslední čtyři milénia byla obdobím zátěže a zkoušek, následuje období osobního růstu, posílení a uplatnění osobních vlastnosti a přípravy na tvůrčí službu.
.