DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby    05

Přirozená víra 5

4 Kam dál?

.
    Ráno mne oslovil Satan, něco mi sdělil a já jsem měl snahu krátce reagovat. Ukázalo se, že má o mém životě, skutcích, hodnotách a vztazích dokonalý přehled a vím, že není sám. Jak to skončilo? Začalo. Píši tento svůj článek a přemýšlím o svém životě. Začnu uznáním, duchovní svět se mi velmi věnoval, dal mi potřebné poznání, optimální sociální zajištění a potřebné schopnosti, abych mohl splnit životní program. Za vše děkuji a také za pohodu, kterou jsem mohl prožívat. Mým úkolem bylo dál lidem Přirozenou víru, vše je uloženo na stránkách hasna.cz a hermesis.cz a kam dál?
    Nebudu se zde chválit svými úspěchy, důvod jsem už psal, totiž, že cokoli provedu, někdo přijme a nemá důvod se k tomu vyjadřovat. Současně s tím jsem znevýhodnil mnoho skupin i jedinců a ti pak na mne útočili. Nejlepší bude za vším udělat tlustou čáru a hledat novou cestu, což právě činím. Co prožívám? Rauš určitě ne, spíše smutek. Také vím, že právě nyní mohu vše změnit. Svoji samotu jsem se snažil řešit navázáním přátelství s lidmi, ale tři důvody to blokují. Každý už někam patří a měnit to nechce, já jsem jiný a do jejich světa se nehodím, jsem už ve věku, kdy senioři odpočívají a hledám ženu, se kterou bych si užíval, mám zájem o ženskou energii. Takže nic.
    Mám dilema, které mne provází už mnoho let. Kdybych si užíval se ženami, nevěnoval bych se světu. Vše mám zablokované, ženy, potěšení, také esoteriku pro lidi, léčitelství, ani ta nahota v lese a ve wellness mne už nebaví, jediné, co mohu dělat, je čistit svět, měnit jeho spiritualitu, nevím, kdo všechno mne do této situace vmanipuloval, který duchovní svět. To dilema trvá. Kdybych si užíval rozkoše, věnoval bych se ženám a minimalizoval bych zájem a působení na svět. Nepřátele nemám a tak bych mohl pomáhat každému, kdo mne o to požádá a zaplatí.
    Jaká je tedy změna? V hodnotách, aktivitě a vztazích to není, jen jsem se zde přiznal ke své situaci a tím zvýšil naději, že najdu spřízněnou duši.

.