DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby    06

Přirozená víra 5

5 Neklidná doba

.
Je sobota a venku prší. Jsem nyní v Liberci a zde je dobré počasí. Na mnoha místech ve světě mají horka a v nich umírají lidé. Další problém je ve společnosti, jsou zde krize a bezvýchodné situace. O některých se mluví, o jiných nemáme ani tušení. Všechny národy, které prožívaly léta moci a hojnosti, mají zájem svoji dávnou moc obnovit. Za tím účelem jsou zde nadnárodní společnosti, neziskové organizace, kdo může, vytiskne si další peníze. Pokračuje také další praxe, za mocné a jejich zájmy bojují otroci. Forem otroctví je více, jednou z nich je blokování erotiky a trestání nebo odmítání některých přirozených projevů. Elita je zaměřená na finanční zisk a už ví, když bude chtít mít své pohádkové příjmy, musí nechat lidem aspoň drobečky. V tom žiji a mé psaní se bude týkat hlavně života a prožívání.
    Už jsem nejméně pětkrát své psaní ukončil měl jsem pocit, že už jsem vše napsal a také proto, že společnost si nepřála žádnou změnu a těšila se, že žádná nebude. Změny se však dějí každý den a to je důvod, proč označuji články datem, nikoli tématem. Psát jsem začal v roce 1988, vše je inspirované a tak jsem nemusel nic přepisovat. Ukazuje to moji úroveň v dané době, fandím si, že rostla a že na té úrovni se někdy někdo také ocitne. Své články píši pro ty, kteří mají snahu změnit svět, není link ani přímý vstup, však stačí vstoupit na 2024 a 4 přepsat na 5. Jistě to někoho napadne nebo bude někým pozván. Mé články jsou inspirované, napíši také kým.
    Uznal jsem, že by ni psaní chybělo, ale veřejně ho již prezentovat nebudu. Snažím se, aby již nebyly války, ale starý svět se bez nich neobejde. Také se snažím jako senior podporovat erotiku a sexualitu, ať si užijí druzí, když jsem si neužil já. Vše ostatní jsem už napsal.

.