DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby    07

Přirozená víra 5

6 Mladík osahával slečnu

.
    Tyjo, stále se něco děje. Dnes jsem se na Seznamu dočetl, že mladík 16 let osahával slečnu 14ti letou, že se jí to líbilo, jenže si to zapsala do svého erotického deníčku, přečetla si to její matka a spěchala na policii, snad aby ochránila svoji nevinnou dceru před úklady osahávání. V tom příběhu je více zajímavých okolností. Mladíka uložili ke spánku mezi dvě slečny a čekali, že se pěkně vyspí. Potěšilo mne, že reakce v diskusi pod článkem byly příznivé ve prospěch mladíka, někdo tam upozornil na zápis v registru trestů, že už tam bude mít záznam, že je pedofil trestaný podmínkou za to, že osáhával čtrnáctku. Nabízím řešení, spíše opatření.
    V poslední době se řešilo několik případů. Bohumil Kulinský mladší se těšil se svými zpěvačkami, tak ho zavřeli, zpěvačky potrestali zrušením jejich ansámblu Bambini di Praga a když Bohumila pustili, zemřel v opuštění, nikdo se s ním už nebavil. Nebo poslanec krasavec Diminik Feri. Měl oplétačky se čtyřmi ženami. Identitu jedné uvedl, takže ostatní tři vyslýchali v tajnosti bez veřejnosti a bez novinářů. Dominik prohlásil, že je nevinný, ale soudce dospěl k názoru, že vinný je a zavřel ho. Řešení je prosté.
    V soudu se musí vyjádřit obě strany. A kdo je tou druhou stranou? Ta mladé ženy? Nebo někdo, kdo za ně mluví a snaží se je zachránit před morálním úpadkem a řešit jejich celoživotní trauma? Chudáci ženy tolik vytrpěly a ani je před soudem nevyslyšeli, vždy je někam ukryli. To se musí napravit. Ženy stěžovatelky musí mít u soudu prostor k vyjádření své újmy. Uvedu příklad:
    Mladík pozve do svého bytu školačku a tam ji osahává, s čímž ona vůbec nepočítala. Myslela si, že jí vysvětlí matematické vzorečky. Když dopili víno, odešla domů. Po vystřízlivění zašla na policii a tam se svěřila, že jí mladík výchovně ublížil a že jí je teprve 17 let. Tak se sešli u soudu. Zde slečna dostala prostor, aby sdělila, jak to všechno bylo a co si z toho odnesla. Plakala, že ji místo doučování opil a osahával, čímž narušil její dobrou pověst a způsobil doživotní trauma. Mladíka odsoudil nejen soud, ale také veřejné mínění. Měl toho asi trauma na celý život.

.