DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby    08

Přirozená víra 5

7 Obětování dětí

.
    Děje se toho hodně, přichází ke mně inspirace a tak opět píši. Mnozí si pamatujeme na jednu fotku z Afriky, vpředu umírá malé děvčátko a za ním způsobně očekává sup až se stane jeho potravou. Fotka byla oceněna spolu se svým autorem, jenže po několika desetiletích vyvolala vášně, že tu dívku fotograf nezachránil. Tlak byl tak silný, že nevydržel a vzal si život. Jak to měl pan fotograf řešit? Měl zahnat supa? Měl dát dívce najíst? Kolikrát? Měl ji vzít k sobě domů? Mohl se o ni postarat dvacet let, pak by ona měla své děti a jaký by byl jejich osud? Jak je vidět, jde o systémovou záležitost.
    Problém s dětmi a jejich osudem máme také zde, v celé Evropě. Dokázali bychom stanovit hodnoty pro šťastný a úspěšný život dětí? Zda jejich současný život není obětováním? Museli bychom posoudit jejich základní životní podmínky a hodnoty. To může provést každý, kdo to chce řešit.
    Když zemřela královna Alžběta II., to bylo 8. září 2022 v Balmoral, Skotsko, přišla mi myšlenka, že se podílela na obětování dětí. To nemohu potvrdit, ale nechtěl jsem k tomu ani vyjádřit. Věděl jsem, že patří k Iluminátům a ti se mi ozvali a přáli si, abych se tím zabýval a napsal článek. Informace, které jsem dostal, jsem uznal a na obětování dětí jsem kývl, důvod zde je.
    Svět čtyři milénia fungoval na základě hodnot negativní energie, souviselo to s vesmírnými válkami a se snahou lidstvo zotročit. Společnost ve které žijeme, má zažité určité hodnoty a jiné hodnoty démonizuje. Náprava bude dlouhá, ale část společnosti potřebuje zdroje pozitivní energie již nyní. Přijímá malé děti ve věku do puberty, aby je zařadila do svého systému, ve kterém prožívají lásku, erotiku, štěstí a rauše, samé pozitivní energie, které si od nich bere systém. Mohou kdykoli odejít ze života. Kdo chce vědět více, ať si to sám zjistí od Iluminátů, také mne to zajímá, tak budu hledat dál.
.

.