DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby    09

Přirozená víra 5

8 Početí

.
    Změny se dotknou i způsobu početí a mateřství. Mnohá zvířata jsou součástí potravinového řetězce a jejich mláďata a tedy i jejich počet redukují jiné druhy. U člověka je to jinak, narozené děti dosahují dospělosti a je potřeba řídit počet narozených dětí. Jednou z možností je, že by žena donosila oplodněné vajíčko dárkyně. Údělem některých žen je zplodit a vychovat větší počet dětí, když jiné zůstanou bezdětné. Možností je více a ženy je znají nebo si nechají poradit. Přibudou i jiné možnosti.
    Chodit po ulici s mobilem v ruce je módní záležitost a zájem časem opadne. Muži i ženy už nebudou muset konat těžkou práci, svěří je strojům a byrokracie už také nebude tak žádaná jako nyní. To vše vyvolá potřebu nového způsobu zapojení člověka do aktivit, aby se nenudil. Mezi ty hlavní bude patřit i sexualita včetně duchovních orgií. Z toho plyne potřeba úpravy způsobu početí. Rozhodující bude přítomnost duše pro nový život.
    .Sliznice dělohy se bude udržovat stejně jako sliznice jiné, bez menstruace. Když však osud přivede duši pro inkarnaci, tak se spustí menstruace, aby se děloha řádně vyčistila. Žena zatouží po dítěti a zajistí si oplodnění od vhodného muže, obvykle od životního druha. Vůle ženy může být jen okrajová, vše zařídí osud. Na počátku je přání ženy, že chce mít děti. Důležitý je i souhlas partnera, manžela. Sociální okolnosti také bývají dosti složité.
    Početí se stává méně závislé na sexualitě a naopak. Změna se týká také libida v oblasti nahoty, erotiky, sexu a hedonismus. Víra zde důležitou roli, pozemské kulty tuto oblast podporují, vesmírné kulty se ji snaží blokovat. Každý podle svého, je nutné to respektovat a nevnucovat jinověrcům.
    Mateřství je také určeno k citlivé úpravě lidnatosti, udržení funkčnosti společnosti, složení a diverzifikaci životních funkcí osob. Také se počítá s dlouhověkostí a rozšíří se možnosti duchovního světa v podílu na životě.
Ve své představě rozdrtím uvolněné vajíčko v těle ženy, zatím dobrý.