DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby    10

Přirozená víra 5

9 Návrat

.
    Láska je jednou z priorit našeho života spolu se zdravím, penězi a štěstím. Když jedna z těchto hodnot chybí, zaměříme se na její získání. Absence každé hodnoty může vést až k životnímu selhání a smrti. Velký vliv má na to duchovní orientace, otázka víry, souvislosti vytvářejí složité kombinace a vazby. Mnohé ideologie a víry vedou lidi k odříkání a utrpení s cílem získat dostatek negativní energie pro udržení moci. Absence lásky sem patří také. "Nemilujte člověka, milujte Boha" to některé církve i nyní doporučují.
    Kdo se obrací k bohům pozemského původu, tyto problémy nemá. To se týká všech priorit a celého životního stylu. Už se opakuji, tedy k návratu lásky. Duchovním symbolem lásky je planoucí srdce. Umožňuje prožívat lásku a může ho mít každý. A jak lidé o lásku přišli? Vesmírné války se promítly na naši planetu a zadaly touhu několika velkým skupinám vládnout celému světu na základě zásady "vítěz bere vše". Ženy pohrozily ztrátou lásky, ale touha po ovládnutí světa byla silnější. Mé psaní má snahu vrátit lásku lidem pacifistům, kteří války odmítají.
    Před ztrátou byla láska přístupná, ale její obnova je spojena s úsilím a cíleným přijetím nových hodnot. Především se musí rozšířit láska ženy na více mužů s tím, že každý muž i žena mají hlavního trvalého partnera a je schopen přijímat lásku od partnerů dalších. Pak už nebudou sebevraždy z lásky neopětované a odmítnuté. Láska není sex, láska může být i platonická a přátelská. Také nemusí být opětovaná, stačí, když bude přijímána. Každý si formu a meze stanoví sám a vše je na dohodě. Vztah se vždy bude měnit, posilovat nebo zanikat, možné je i další sblížení. Každý ať citlivě sleduje, kdo má zájem o jeho lásku, ať příznivě reaguje a forem dalšího vztahu je celá řada. Vývoj pak záleží na mnoha podmínkách a možnostech, když jde jen o zamilovanost, tak ta někdy po čtyřech letech zaniká. Otevřete se lásce.
.

.