DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby    11

Přirozená víra 5

10 Přivazovanda

.
    Často myslím na erotické kratochvíle, tak jsem si vymyslel přivazovandu s páskou na očích a se zvukovou kulisou. Na holé stěně mám u stropu dvě velké moždinky s očkama, které unesou člověka. K tomu prádelní šňůru a náramky na pověšení. Na to se přiváže zájemce o trošku adrenalinu. Má zavázené oči a prožívá virtuální realitu ze zvukového doprovodu. Na něm jsou hlasy více osob, mužů nebo žen a iluze nějakého děje. Jo, dobrý.
    Tak jsem přivedl kamarádku Renatku a nabídl jsem jí, že ji přivážu. Zvědavost zvítězila a Renatka souhlasila. Pověsil jsem ji na očka ve zdi a vytáhl šňůry, aby měla ruce nahoře. Už to znala, tak dala zavěšené ruce k sobě a spokojeně se přesvědčila, že by se mohla sama odvázat. Zavázal jsem jí oči a oznámil, že bude překvapení. Chystal jsem zvukovou nahrávku a ona si sundala pásku z očí, protože byla opravdu velmi zvědavá nebo se bála. Smála se, že chystám reproduktorky. Opět jsem jí dal pásku na oči.
    Pustil jsem zvuk a začal ji nahoře svlékat. Ahoj, přišli jsme na návštěvu. To jste nemuseli, teď se mi to zrovna nehodí. Hladil jsem Renatku na prsou a ona si to užívala. Ona je moc pěkná, ozval se opět hlas. Navrhnul, že jí sundáme kalhotky. Visela tam nahá a nechala se hladit. Ta přivazovanda je za odměnu? A ty budeš taky přivázaný? Jeho dotazy neměly konce. Asi ano, odpověděl jsem. Budeš se mnou kamarádit? Ptal se dál. Tomu se Renatka usmála, ale už roztoužená. Je pěkná, ocenil ji hlas. Chvíli ještě mluvil, ale pak se rozloučil, že už půjde a odmlčel se.
    Hladit jsem Renatku kde se dalo. Ona to prožívala docela jinak, když byla takto zavěšená. Líbal jsem ji a rukou jsem zajel do rozkroku. Rozkročila se a pustila mne dovnitř. Netrvalo dlouho a prožila orgasmus. Ještě chvíli jsem pokračoval a pak už si přála odvázat. Sedla si, koukala a dýchala. Pak se uklidnila a já jsem přemýšlel jakou virtualitu ji nabídnu příště.