DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby    15

Přirozená víra 5

14 Diverzifikace magie

.
    Vše se má řešit těmi nejmírnějšími, avšak účinnými nástroji. Když nejsou, tak se vytvoří. Mocenské změny po roce byly velmi zásadní a bylo nutné ji řešit extrémními nástroji. Ty známe pod pojmem peklo. Zde zanikaly definitivně duchovní bytosti. Až nyní se situace začala zklidňovat a pro další proces nápravy je nutné vytvořit mírnější prostředky v magii. Obnovují se duchovní principy černý had černé magie a bílý had bílé magie. Jde o zprostředkovanou magii přístupnou všem lidem a řízenou osudem.
    Jde o možnosti obrany proti mocenské zvůli. Patří sem prokletí, manipulace, blokování a mnoho dalších forem jednání podle konkrétní situace a úrovně. Celý systém je určený osobám v obtížných životních podmínkách, především lidem, kteří nenašli spravedlnost u soudu, prožívajícím mocenskou zvůli, vězňům svědomí a všem v beznaději a bezpráví. Platí, nesuď, abys nebyl souzen. O pomoci rozhodují osudové síly, každý však musí být přesvědčený o tom, že oprávněně užívá tyto nástroje.
    Jak postupovat? Ja to funguje?
    Jde o nástroj obrany a nápravy, nelze použít k útokům nebo prosazení vůle. Když člověk nenajde zastání a spravedlnost ve společnosti, vyšle k Bohu v meditaci prosbu o pomoc nebo Boží soud. Pomoci může mág nebo kněžka. Vše ostatní v moci vyšších osudových sil. Kdokoli také může vyslat blok nebo prokletí, způsobit stav vyhoření nebo způsobit ztrátu energie. Pak ovšem musí počítat s tím, že také on bude souzen.
    Doporučuji nikomu neškodit, netýrat, dodržovat smlouvy, mít dobré vztahy s lidmi i s duchovním světem.


.