DOC 03

2 Svět se mění

.Dnes je 1.8.2024 a změny, které začaly v roce 1945 se stále zrychlují a dnes už můžeme sledovat změny každého dne. Elity a konzervativní síly které řídí svět mají zájem udržet systém bez změn, ale jejich snahy jsou pro jejich starý svět likvidační. Je ovšem pravda, že změny byly plánovány osudovými silami a podle plánu se realizovaly. Nástroje pro udržení systému vznikaly postupně a jejich účinek skončil na konci milénia. Ideologie, vliv televize, velmoci, absence válek, likvidace negativních duchovních bytostí, vliv církví a mnoho dalšího. Konzervativní síly se snažily ztrátu moci kompenzovat odebíráním zdrojů kde se dalo. Už ale není kde brát, naopak je nutné investovat do válek a sociálních krizí.
Pro posouzení duchovních a ideových vlivů je rozhodující zda jen doporučují některý směr nebo zda předkládají konkrétní hodnoty, co nabízí. Působí na nás skupiny které jednají ve prospěch lidí, přírody a planety, Pak ovšem také síly, které ve prospěch elity mají snahu lidi zotročit, škodí přírodě a planetě v roli ničitelů. Ta druhá skupina blokuje nahotu, erotiku a sexualitu jako hříšné jednání a má snahu za to trestat. Před rokem 2000 neměli oponenty, nyní již oponenty mají a tito je za bloky a trestání postihují vypálením jejich duchovního světa, průvodců a ochránců. Lidé pak prožívají stav vyhoření. Všem bych poradil: ustupte do ústraní nebo jednejte podle své ochrany a schopnosti se ubránit. Lidé mají starosti jak přežít, řeší základní životní hodnoty a prožitky, někteří však řeší události na vyšších úrovních včetně mocenských vztahů a podoby nové společnosti.
Lidé se začínají ptát, kde se zlo bere. Před čtyřmi milénii k nám pronikly vesmírné války, konkrétně snahy Plejád získat už možná poslední planetu. V té době zde vyhlásili pravidla a bylo jasné, že pravidla způsobí problémy ve správě a životě celé společnosti. Později jejich pravidla stala základem pro založení Římské říše a platí ve vylepšené podobě dosud. Střídaly se doby totality a osvícení až do naší doby, nyní je snaha opět utužit systém. Mnohé státy touží po světovládě a za tím účelem vytvářejí a vyhlašují nový světový řád podle jejich představ. Proti těmto snahách stojí vyspělé lidstvo které se novým negativním tendencím brání. Zlo má tedy dva zdroje. Velmoci utužují systém a lidé se tomu brání. Ani jednu ze stran nelze podceňovat, obě se mohou prosadit a vytvořit nový správní systém. Velké změny proběhly v magii a hodně magických zásad a pravidel přestalo platit a přijímají se nové na základě zkušenosti a dohody. Rozhodující pro budoucnost světa bude kdo nám bude vládnout. Nyní nám vládnou nepřátelé, kteří se přeji naše zotročení a katastrofy. Máme naději v tom, že jejich program jim spíše nevychází.
Každý stát, který v minulosti dosáhl velikosti a řídil svět nebo velké území, se trvale snaží svoji světovládu obnovit. To platí především pro čtyři konzervativní entity které zde vládly ve starověku i středověku, jsou to Peršané a jejich rytíři, Židé, Křesťané a Islám. Peršané v roce -600 dostal nabídku vlády nad celým světem. To bylo spojeno se zánikem Médské říše a zničením Babylónu. Začali bojovat, ale jejich ženy jim odmítli lásku a sex, to vedlo k přijetí homosexuality a k zatracení žen. Židé v roce 740 před Kristem po pádu Babylónu byli odsunuti do otroctví a nahrazení Samaritány a ti se na světovládě se po změně programu také podíleli. Židé jsou entitou složenou z asi 12ti kmenů a dalších skupin, například z Chazarů. Křesťané z Plejád se z Judee přesídlili do Říma a tam chtěli vládnout, ale předběhli je Židé. Z nich pak pochází šlechta. Když křesťané založili jako náhražku církev, přidali se k nim Peršané a zavedli tam celibát, aby se ukryla jejich homosexualita. Na to reagovali Plejáďané založením Islámu. Ten založili archandělé a spolu s anděly působí i v Evropě. Tyto čtyři duchovní entity se vzájemně podporují, přežily do dnešní doby a snaží se obnovit vládu nad světem. Touhu po obnově své moci mají také Osmané, Spojené státy, Francie, Anglie, Španělsko a Portugalsko. Samozřejmě také státy ve východní Asii, Čína, Japonsko a Indie. Zdá se, že všichni tito se sešli na Ukrajině a podílí se na politickém vývoji, protože tam se tvoří nový svět.
Poslední čtyři milénia patřila Kristu. Jeho doba skončila v roce 2000 a ukončení bylo spojeno se snahou ukončit život zde na planetě. Jeho úkolem bylo sjednotit lidstvo pro vytvoření civilizace. Přinesl symbol prostého kříže jako duchovní princip jediné cesty. Všichni lidé měli jít společnou cestou, přijmout jednu ideologii a společnou víru. Součástí této cesty, tohoto programu, byl osobní růst všeho živého, především každého člověka. Osobní růst měl směřovat k božství, tedy schopnosti řídit svět a celou společnost. Toho bylo téměř dosaženo již v době Atlantidy, ta však byla zničena vesmírnou mocností, která nechtěla dopustit vývoj, který by jí konkuroval a mohl i ohrozit. To se stalo před dvanácti milénii a následující dobu charakterizovala snaha po obnově pozemského života, vzniku několika civilizací a jejich opakovanou likvidaci. Kristus přinesl program zotročení, lidstvo bylo rozděleno na elitu a plebs, ale ani jedna část nežila klidný a zajištěný život. Nyní se všechny omezující snahy a násilí eliminují. To se týká hlavně válek a mocenské zvůle. Řešením je rozdělení regionů planety mezi velké samostatné duchovní a sociální skupiny. Vše řídí Universum, místo válek zde budou arbitrážní dohody, mocenskou zvůli bude řešit boží soud a eliminace v pekle.
Velké změny nastaly také v eliminaci duchovního světa. Bytosti zůstávaly pro nové inkarnace, mnohým se před inkarnací mazala paměť požitím vody zapomnění. Některé odcházely do kosmu nejméně na dvě jiné planety a nyní se vracely, aby se podílely na změnách. Co přišlo z kosmu lze rozdělit do čtyř skupin. Jedni to zde nevydrželi ukončili život a vrátili se, druzí založili zde kulty ve prospěch svých vesmírných civilizací, třetí přišli aby pomohli a čtvrtí se snahou zničit svět. My pozemšťané jsme byli v době minulé odkázáni na vliv duchovních bytostí, mnozí měli děsivé sny a všem brali duchové energii a tím zkracovali lidské životy. Tato situace vytvořila dojem, že duchovní bytosti nejde zabít, že jsou nesmrtelné. Tím se stalo, že duchovní bytosti působily v hlavním proudu změn a z kosmu sem přicházel velký počet duchovních bytostí k provedení změn. Na jejich konci bychom byli zcela zotročeni nebo bychom zanikli. To lze nazvat pastí, protože všechny programy změn byly naprogramovány k provedení v duchovním světě a bytosti byly denně likvidovány ve velkém počtu až se zcela vyčerpaly. Naprostá většina lidí průběh změn vůbec nevnímala a kdo nesledoval zprávy, byl v pohodě. Kdo sledoval průběh, ví, že se neuskutečnily velké války a velké katastrofy. Ničitelé však šíří nemoci které jsme dříve neznali, vypouští neznámé a škodlivé organismy, blokují erotické aktivity a trestají za ně, působí zemětřesení, sucha a povodně a tváří se, že to samo. Také vypalují vegetaci a svádí to na sucho, ovšem počet nezávislých ohnisek budí oprávněné podezření o záměrném založení. Ničitelé ovládli počítače a škodí jako hackeři nebo zloději, kyberzločinci. Za všechno zlé ve společnosti vedou celou nebo část odpovědnosti politici, i když neměli možnost to změnit. Původci problémů sedí na vyšší úrovni.
A jak se likvidují duchovní bytosti? Kdo má schopnosti, může je eliminovat několika způsoby. Uvedu zde alespoň peklo. Musíme si uvědomit, že likvidace duchovních bytosti se nás týká dvakrát. Bytosti jsou vtaženi do pekla nikoli podle jména, ale podle skutků a viny. Například: „Všichni, kdo jste úmyslně šířili nemoci, běžte do ohně.“ Pak se v představě pekelníka spálí ohněm, pro ně je ta představa realitou.
.