DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby

04

Přirozená víra 6

3 nový svět

.
Přijal jsem zprávu, že 1.8.2024 nastal nový věk. Mám snahu se podílet na změnách a na podobě nového světa. Píši šestou část Přirozené víry, své psaní budu postupně ukládat na web, ale jen pro své přátele a pro lidi, kterých si vážím a o kterých předpokládám, že se na podobě nového světa budou podílet. Přijměte mé psaní jako inspiraci a sami se prezentujte, pokud přijmete pozvání dominátorů. Vyvolení povolaní, takových je už mnoho a mnozí očekávali příchod Antikrista, Spasitele, Mesiáše nebo jinou autoritu, která napraví svět. Přišlo jich hodně, byli umlčeni, ale ví se o nich. Stali se ikonou své doby a profilovali společnost svými hodnotami. Já jsem si vybral Margaret a Fráňu, pozval jsem je do svého života jako přivtělence. To může udělat každý, nový věk to umožňuje a přináší další nové formy spolupráce s duchovním světem.
Budu psát o sobě a svých prožitcích, ale nejprve něco o duchovním světě a nové podobě světa. Přivtělenci s námi žijí společný život, průvodci a ochránci se u nás střídají, inspirují nás a chrání. Když máme prosbu k bohům, průvodci to přijmou a předají na příslušné místo, stejně tak naši vděčnost. Mezi bohy a průvodci jsou dominátoři a andělé. Mají pozemský původ a jsou polobohy. Na vyšším levelu jsou bohové. Ti s velkým "B" se tak jen jmenují. Pro lidi prosté je zde Ježíš Kristus, je to virtuální bytost a odvádí lidi mimo duchovno aby se nepletli do magie a pro potřeby světských skupin. Reálně je zde velký počet bohů, mnozí přichází ze starého světa a jsou aktivní ve svém prostředí a také zde v Česku. Já osobně akceptuji bohy jménem Universum, Satan, Lucifer, Eros, Čandragupta, Antikrist a Leonardo. Je jich více, jsou aktivní a mnoho dalších neznáme, ukryli se z důvodu své bezpečnosti. Působí také bohové původem z Babylónu nebo Médei. Jejich jména začínají na "B" a víme o nich díky dehonestaci křesťanských církví. To je pouze náznak a kromě toho každý má jinou představu.
Sdělím zde také podobu nového mocenského uspořádání světa. Těch modelů je více, tak přidávám další alternativu. Všichni, kdo měli v minulosti svoji říši, mají snahu ji obnovit, proto je zde tolik světovládných snah a vlivů. Jako by se všichni sešli na Ukrajině. Ta je odsouzena k likvidaci a jedinou možnou záchranou je spojení s Ruskem, které je schopno cízí majetky zpět vyvlastnit. Zkrátím to. Očekávám, že Rusko se rozdělí na Evropskou a Asijskou část. Asijská část se spojí s Čínou, v evropské části proběhnou velké mocenské změny, pak se spojí s Ukrajinou, Polskem, Balkánem, Slovenskem a Moravou. Musí zde vzniknout silný stát, který se ubrání cizím vlivům. Česko bude také silný stát, ale na jiném základě. Bude zde silná magie, sejdou se zde mnohé kulty a budou se snažit najít hodnoty a společenskou smlouvu pro nový svět. Zde budou pod ochranou a při štěstí to stihnou za čtyři milénia. Osud dalších částí světa je také znám, ale sdělovat zde nic nebudu, abych nezpůsobit zablokování, když je pět jiných programů nového světového řádu.
.