DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby

10

Přirozená víra 6

9 principy


Přišel jsem na naši planetu z Plejád jako Jan Křtitel, tedy Baptista, ale na Plejády jsem odešel před tím z planety Země. Co dělá křtitel? Do ega vkládá duchovní principy a ty dávají člověku nové schopnosti. Může je přijmout, odmítnout, vyhodit nebo na ně zapomenout. Principů jsem měl ve své sbírce asi 60 a jsou uvedeny zde: www.hermesis.cz/principy/principy.htm   Všechny jsem je dostal, jen jeden jsem si přinesl: planoucí srdce lásky, tento princip umožňuje prožívat lásku.
Duchovní principy byly již na počátku všech věků, bohové si je rozebrali a jejich úkolem bylo je prověřit, k čemu jsou dobré a k čemu je lze použít a jak je lze kombinovat. Už víme, že je kombinovat lze a to libovolným způsobem. Křtitelem se může stát každý, kdo má napojení, stačí, když ve své představě přijme holubičku s ratolestí. Tím získá přístup ke všem principům, které si vložil do svého ega. Může je vkládat do ega všem lidem, především zájemcům. Měl by je také poučit, že principy lze přijmout i odmítnout. Principy lze kopírovat a když jsou dva stejné, splynou do jednoho. Lze je vložit do těla člověka a také do bytosti duchovní.
Nedávno přišlo z kosmu mnoho bytostí podpořit pozemské bohy. Pro zvládnutí pozemských podmínek dostali planoucí srdce lásky, falus mužského principu, vulvu ženského principu, váhy spravedlnosti a správného hodnocení, mřížku řádu systému a pravdy, květinu krásy, zlatý řetěz kauzální kontinuity, volant dobrého řidiče, dýku ve stříbrné pochvě pro vlastní obranu, knihu moudrosti a pyramidu energie.
Mohu také delegovat energii, to umí hodně osob. Bílá se moc nepoužívá, při předávkování způsobovala rakovinu. Zdrojem energie jsou barvy světlé, zářivé. Zelená pro výkony, modrá pro uzdravení, zlatá pro povznesení, oranžová pro erotický prožitek, starorůžová pro zklidnění mysli. Tu posílám dětem, které nelze zklidnit, hned se zklidní. Ty principy přesunu sem na hasna.cz . Jsem rád, že to funguje.










.