DOC zpet.gif (677 bytes)  Ezoterické služby

08

Přirozená víra 6

7 rituální nahota

.
Přeji si, aby se rituální nahota stala součástí kultů pozemského původu. Miluji nahotu, vnímám ji jako formu svobody, chodím na nudapláže a do wellness, chodím nahý po bytě, v přírodě, kde to jde a tam, kde to nejde, tak alespoň naostro v dlouhém tričku. Koukám na erotická videa, na fotky a mám snahu je fotit. Moc mne těší, že u nás v Česku je situace lepší, než jinde, souvisí to s oslabením vlivu konzervativních sil.
Poslední čtyři milénia byla obdobím zátěže a soutěže s cílem povznést lidstvo na vyšší level, otevřít cestu růstu osobnosti, Ovšem každý to mohl vidět jinak. To se týkalo i erotiky a sexuality. Pro jedny to byla lidská potřeba a přirozenost, pro druhé smrtelný hřích smilstva. Pod vlivem Sovětského svazu byly mnohé sexuální projevy dokonce kriminalizovány. Dosud vztah k nahotě a erotice dělí společnost. Pro jedny je to přirozenost, druzí mají snahu to potlačit a dále kriminalizovat. Rodině byla odebrána možnost předat dětem znalosti a schopnosti, sexuální výchova byla předána škole. Působí zde i bloky, zábrany, kriminalizována je pedofilie jako pedosadismus. To je můj osobní pohled, každý člověk to vidí jinak, celkově je lidstvo v přístupu k nahotě, erotice, sexualitě, pedofilii a hedonismu názorově rozděleno. Ve vztahu k erotice lze odhadnou celkovou hodnotovou orientaci, protože je zde vysoká korelace. Děti přijímají první názory na erotiku a nahotu už ve věku pěti let. Vrstevníci mají celkově velký výchovný potenciál po celé mládí.
Mám snahu zde psát o rituální nahotě, erotiku a sexualitu s tím spojenou si dořeší už konkrétní akce a účastníci. Každá nahota má své energetické kouzlo, projevuje se zde vliv Boha dárce života, zdraví a systému. Patří ke Stvořiteli a mimo společnost se neřeší. To je soukromí v bytě, osamělá a vyhrazená místa v přírodě. Celá řada bohů a dominátorů nahotu podporuje a ta je také součástí kultovních rituálů včetně pornografie. Je zdrojem pozitivní energie pro účastníky a také pro duchovní svět. Lidé a skupiny, které potřebují pro svoji existenci energii negativní, násilí a adrenalin, spojují erotiku a sexualitu s aktivitami BDSM, které tuto energii produkují. Mnohé aktivity jsou za hranou zákona a o těch je nutné mlčet a vysvětlit to i dětem.

.